10. Mektebi Adliye Farazi Dava Yarışmasında Önemli Başarı

Hukuk Fakültemiz 10. Mektebi Adliye Farazi Dava Yarışmasında Önemli Başarı Aldı.

Üniversitemiz Hukuk Fakültesi Takımı, Ankara Üniversitesi, Ankara Hukuk Düşünce Topluluğu tarafından düzenlenen 10. Mektebi Adliye Farazi Dava Yarışmasına katıldı.
Marka hukukuna ilişkin uyuşmazlığın konu alındığı yarışmaya 37 üniversiteden 133 takım katıldı.
Hukuk Fakültemizi Arş. Gör. Ayşenur Maman ile Arş. Gör. Yunus Keskin koordinatörlüğünde temsil eden öğrencilerimiz Pınar Kethüdaoğlu, Pınar Kızılay, İrem Yıldız ve Büşra Yılmaz’dan oluşan takımımız 133 takım arasında yedinci oldu.
Hukuk Fakültemizin yönetimi başta olmak üzere, yarışmada emeği geçen tüm akademisyenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyoruz.

Yayınlanma Tarihi: 19 Haziran 2023 Pazartesi