HELP (Human Rights Education for Legal Professionals) Kursları Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Avrupa Konseyi`nin hukukçulara yönelik geliştirdiği ana eğitim platformu “HELP Kursları Açılış Töreni” Adalet Bakanlığı İnsan Hakları Dairesi Başkanı Dr. Hacı Ali Açıkgül, Başkan Yardımcısı Ahmet Müşerref Yakışık, Avrupa KonseyiHELP Birimi Başkan Yardımcısı Ana-Maria Telbis, Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Çankırı Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü Ener, Çankırı Adli Yargı Komisyon Başkanı Uğur Bay, Çankırı Baro Başkanı Mustafa Deniz, akademisyenler, yargı mensupları ve öğrencilerin katılımlarıylafakültemizkonferans salonunda gerçekleştirildi.

Açılış Konuşmasını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi`nin gerçekleştirdiği törende, Adalet Bakanlığı Daire Başkanı Dr. Muhammed Taha Büyüktavşan, Adalet Bakanlığı adına Avrupa Konseyinde görevli Hakim Fetullah Soyubelli ve fakültemiz öğretim üyesi Dr. Cemal Dursun öğrencilere bilgilendirmelerde bulundular.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Odabaş`ın teşekkür konuşmalarının ardından plaket/hediye takdimi ile program sona erdi.

Yayınlanma Tarihi: 17 Mayıs 2023 Çarşamba
Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2023 Çarşamba